МАУНТ ХОРЕБ, Уисконсин — Полицията в Уисконсин простреля фатално ученик, който

...
МАУНТ ХОРЕБ, Уисконсин — Полицията в Уисконсин простреля фатално ученик, който
Коментари Харесай

Полицията в Уисконсин застреля фатално ученик, след като той насочил пушка с сачми към тях, казва щатското DOJ

МАУНТ ХОРЕБ, Уисконсин — Полицията в Уисконсин простреля съдбовно възпитаник, който е насочил пушка с сачми към тях пред приблизително учебно заведение, съгласно към Министерството на правораздаването на щата.

В събота Министерството на правораздаването на Уисконсин разгласява актуализация на настоящото си следствие на съдбовната пукотевица пред междинното учебно заведение Mount Horeb.

DOJ сподели, че някой е позвънил на 911 малко преди 11:15 ч. в сряда, откакто забелязал човек да се придвижва към гимназията с раница и " нещо, което изглеждаше като дълъг револвер ". Главният прокурор на щата по-късно удостовери, че обектът е бил възпитаник и малолетен, само че не сподели кое учебно заведение е посещавал.

Служители от полицейското ръководство на планината Хорив се отзоваха на сцената, където откриха лице, отговарящо на докладваното изложение, източно от основния вход на учебното заведение. Полицаите наредили на ученика да хвърли оръжието, само че той не извършил. Според Министерството на правораздаването, тогава студентът е насочил оръжие към служителите на реда,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР